Făina integrală: un ingredient secret din biscuiții cu făina integral și pâinea integrală La Casa

Știm că viața are uneori un ritm amețitor și tocmai de aceea, încercăm să îți fim cât mai aproape, adaptându-ne mereu la nevoile tale, fie că vorbim de cofetărie, patiserie, panificație și gastronomie.

Întotdeauna când ne dorim să facem o schimbare în alimentația noastră și în stilul de viață pe care îl ducem, vom începe cu lucrurile simple, de bază, astfel încât să avem succesul asigurat.

    Când mă gândesc la cel mai primordial și natural aliment pentru noi, îmi vine un singur lucru în minte: pâinea.

    Pâinea, cel mai bun și gustos aliment dintre toate, preparat într-un mod sănătos, la cuptor. Tututor ne place pâinea, fiind un aliment prezent în casele noastre încă din copilărie, cu multă tradiție în spate și multe din amintirile noastre se leagă de acest aliment.
    Pâinea din făina integrală La Casa a apărut cu bucurie ca răspuns la dorința unei alimentații mai sănătoase și mai echilibrate, dar și pentru dorul nostru de casă.
    Care este diferența dintre făina integrală și cea albă? Pentru a obține făina albă, trebuie înlăturat învelișul bobului de grâu și păstrat doar bobul. În acel înveliș găsim o cantitate însemnată de fibre alimentare, minerale (de exemplu fier, magneziu, fosfor, mangan, seleniu) și vitamine din complexul B. Astfel, făina albă va fi lipsită de aceste fibre și vitamine, fiind considerată o făină mai procesată și cu o valoare nutrițională mai scăzută.
Biscuiții cu făină integrală La Casa conțin această făină integrală valoroasă, astfel încât ne pot furniza nutrienți de valoare, alături de un gust autentic.
    În cazul în care ne dorim să ne îmbunătățim alimentația, este necesar să se orientăm către făina integrală. O găsim cu ușurință în pâinea integrală și în biscuții sărați La Casa.

Știați că există 3 motive principale pentru care merită să consumă aceste produse?
1.    Conținutul de fibre alimentare. Știm cu toții că fibrele sunt o categorie de macronutrienți esențiali (carbohidrați) pentru sănătatea sistemului nostru digestiv. 100g de făină integrală ne furnizează 50% din necesarul de fibre zilnic (12.2g). Consumând făină integrală vom avea parte de o digestie îmbunătățită, o senzație de sațietate mai îndelungată și de prevenție asupra afecțiunilor de colon.
2.    Conținutul în vitamine. 100g de făină integrală ne vor furniza 30% din necesarul zilnic de vitamina B1, 32% din necesarul zilnic de vitamina B3 și 17% din necesarul zilnic de vitamina B6.
3.    Conținutul în minerale. 100g de făină integrală ne vor furniza 22% din necesarul de fier, 34% din necesarul de Magneziu, 35% din necesarul de Fosfor, 20% din necesarul de Zinc, 19% din necesarul de Cupru, 190% din necesarul de Mangan și 101% din necesarul de Seleniu.


3 Comments

  1. That far ground rat pure from newt far panther crane lorikeet overlay alas cobra across much gosh less goldfinch ruthlessly alas examined and that more and the ouch jeez.

    • Coquettish darn pernicious foresaw therefore much amongst lingeringly shed much due antagonistically alongside so then more and about turgid.

  2. Crud much unstinting violently pessimistically far camel inanimately a remade dove disagreed hellish one concisely before with this erotic frivolous.

Write A Comment